Familie Koopman

Beth Uriel – Zuid-Afrika (sinds 2009)

Even voorstellen!

Wij zijn de Koopman family: Melvin, Henderika en onze dochters Anaya (2006) & Kaylah (2009) en onze zonen Luca (2012) & Shane (2015). Wij wonen en werken in Kaapstad, Zuid-Afrika. Wij informeren je graag over wie wij zijn en het werk dat wij doen!

Ons verhaal in het kort

Wij hebben elkaar in 1994 aan boord van het zendingsschip de M.V. Doulos (schip van Operatie Mobilisatie) ontmoet. Waar wij allebei 2 jaar hebben gediend. We zijn in 1997 getrouwd. De eerste 6 jaar van ons huwelijk hebben wij in Kaapstad gewoond en daarna 8 jaar in Nederland. Vooral in het begin bleef het verlangen om terug de zending in te gaan. In de loop der jaren begon het zendingsvlammetje langzaam uit ons leven te verdwijnen, totdat een ernstig auto-ongeluk in 2008 ons leven veranderde. We ervoeren dat het nog niet onze tijd was om te sterven. We kregen een tweede kans in het leven, maar de vraag was: “Wat gaan we ermee doen?” Beiden wilden we gehoorzaam zijn aan het plan dat de Heer met ons leven heeft en voor ons allebei was het duidelijk dat het tijd was om weer de zending in te gaan.
Het is een lange en niet altijd makkelijke zoektocht geweest: een reis van vertrouwen, vooral met kleine kinderen. Toch ervoeren we steeds weer rust die niet van onszelf kwam. Na 2 jaren van zoeken en vertrouwen zijn wij op de plek die wij niet zelf hebben uitgekozen. Wij weten dat God ons hier heeft geplaatst. Alleen dat feit al is voor ons een dagelijkse bemoediging: God heeft ons hier geplaatst met een specifiek doel voor ogen. Wij willen Hem gehoorzamen.

Contactgegevens:

  • Adres: 64 Maybank Road, Diepriver 7945, Kaapstad, Zuid-Afrika
  • E-mail: melvinkoopman@hotmail.com
  • Contact Thuisfront: Willem en Evelien Akkerman, wrakkerman@hotmail.com, tel: 06-81946712
  • Giften: giften bedoeld voor het levensonderhoud van de familie Koopman kunnen via ‘stichting Huis van Lig’ worden overgemaakt, o.v.v. Huis van Lig. Gegevens daarvoor zijn: Stichting Huis van Lig, Rabobank Drachten, IBAN NL81 RABO 0302409483, of klik hier
    Giften bedoeld voor Beth Uriel kunnen ook via ‘Stichting Huis van Lig’ worden overgemaakt (gegevens hierboven), o.v.v. Beth Uriel.
  • Website van de organisatie: Beth Uriel

Nieuwsbrief: Klik hier voor hun meest recente nieuwsbrief.
En klik hier voor hun laatste update.

Om hun kerstgroet te zien kunt u de video openen via deze link.

Fotogalerij:

Terug naar Home Mijn Bethel