Vrijwilligerswerk

“God enthousiast dienen op jouw unieke wijze!”

Welkom bij het Bethel Bedieningen Bureau!

BBB: dé plek voor alle vacatures van vrijwilligerswerk in de Bethelgemeente.

Samen doen we immers het werk in de kerk!
Het Bethel Bedieningen Bureau wil je graag helpen een taak te vinden die bij je past.

B | de juiste mensen…
B | op de juiste plaatsen…
B | om de juiste redenen

De vacatures staan op het afgeschermde deel van Mijn Bethel. Om ze in te kunnen zien moet je je hebben geregistreerd. Dat kan nu meteen via REGISTREREN onder het Menu. Ben je geregistreerd? Neem dan hier alvast een kijkje welke vacatures voor vrijwilligerswerk er zijn binnen de Bethelgemeente. De vacatures staan per taakgroep gerangschikt (links op de pagina): klik op de vacature en het functieprofiel wordt geopend. Je leest meteen wat een bepaalde taak inhoudt en wat er voor gevraagd wordt.

Wil je ook vrijwilligerswerk doen? Vraag dan een gesprek met ons aan. Samen zoeken we de taak die bij je past. Stuur een mail naar bbb@bethel.nl of vul het reactieformulier hieronder meteen in.
We nemen binnen twee weken contact met je op.

We zien uit naar je reactie!

Reactieformulier BBB

Ja, ik wil graag een bemiddelingsgesprek.
  • De Vrije Baptistengemeente Bethel (hierna te noemen Bethel) respecteert de privacy van de deelnemers en stelt de bescherming van hun privacy te allen tijde voorop. Bethel gaat dan ook zo zorgvuldig mogelijk om met persoonsgegevens en houdt zich aan alle wettelijke voorschriften op dit gebied, zoals vastgelegd in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Bethel gebruikt de persoonlijke informatie die aan haar wordt verstrekt alleen voor de omschreven doeleinden. Deze gegevens worden verwijderd nadat ze voor het beschreven doel niet meer nodig zijn of worden zo nodig bewaard voor later gebruik indien betrokkenen daar toestemming voor hebben gegeven. Voor het volledige privacy statement van Bethel verwijzen we je naar https://www.bethel.nl/privacy/.
  • Functienaam vermelden
  • (eventueel mobiel nummer)
  • Wanneer kunnen we het beste contact opnemen?

 

 

Terug naar Home Mijn Bethel