Toerusting voor Leiders

Deze toerusting bestaat uit vijf bijeenkomsten waarop met behulp van toespraken van de GLS leiderschapsprincipes worden besproken. Op

de GLS wordt aan de hand van verwerkingsmateriaal doorgepraat over de toespraken, hier zullen ook wij gebruik van maken. De inhoud van onze gesprekken staan niet van tevoren vast, maar bepalen we met elkaar.

De eerste dag van de GLS is afgelopen november geweest; omdat de tweede dag op 28 en 29 januari gehouden wordt, komt het materiaal pas daarna beschikbaar. Vandaar dat deze cursus pas op woensdagavond 16 februari begint.

We bieden deze toerusting gratis aan aan iedereen van onze gemeente die een leidinggevende taak heeft. Om zo elkaar aan te scherpen, op te bouwen en te bemoedigen in onze taak die we voor de Heer in Zijn gemeente mogen doen.

Elke cursusavond bereid je voor door een toespraak thuis te bekijken, zodat we de tijd op de cursusavond zelf helemaal kunnen besteden het bespreken en verwerken daarvan. De cursusavonden zullen gehouden worden op woensdag 2 maart, donderdag 17 maart, woensdag 30 maart, donderdag 14 april en donderdag 28 april. Dit alles wanneer het vanwege de maatregelen mogelijk is.

Cursusleider: Ludy Fabriek (Hoofd Onderwijs Bethelgemeente Drachten)