Paasspecial

‘indrukwekkend persoonlijk verhaal, bijpassende muziek en prachtige beelden’

Indrukwekkende Paas special in Drachten

Een indrukwekkend persoonlijk verhaal, bijpassende muziek en prachtige beelden van de Zandtovenaar: deze avond wilt u niet missen! Op Eerste Paasdag (21 april 2019) gaan om 19.00 uur de deuren van de Bethelkerk in Drachten open voor Jane Lasonder, de Zandtovenaar en SERA. Om 19.30 uur begint Jane Lasonder aan haar levensverhaal en het verhaal over mensenhandel, waarin voelbaar gemaakt wordt hoe groot de macht van het duister is, maar waarin ook de alles overwinnende kracht van het licht duidelijk wordt.

‘En was er eens een liefdevol persoon in haar leven – stierf die weer!’

‘…vernederd en misbruikt’

Gert van der Vijver zegde zijn medewerking toe aan deze avond, omdat hij geraakt is door het verhaal van Jane Lasonder. “Heel schrijnend vind ik dat Jane keer op keer teleurgesteld werd als ze haar hoop op iemand vestigde. Ze werd vernederd en misbruikt.  En was er eens een liefdevol persoon in haar leven – stierf die weer! Als het aan het kwaad gelegen had, was Jane niet ter wereld gekomen. In de baarmoeder werd er al een pistool op haar gericht. Het lijkt wel een soort vloek. Alsof God en satan aan het touwtrekken waren om het leven van Jane. God was er wel voor haar. Hij greep steeds weer in en redde haar leven. En daar staat ze dan, en hoe! Ze komt op voor vrouwen die nog steeds opgesloten zitten in een kast, figuurlijk en soms ook letterlijk. Wat een voorbeeld: zij die dood had moeten zijn, leeft, en zet zich in!”

Iedereen is van harte welkom op deze bijzondere avond.

De toegang is gratis en de avond is geschikt voor 13+. Vanwege de verwachte drukte adviseren wij op tijd aanwezig te zijn.

21 april – 19.30 uur – Bolder 75, Drachten