Online studie Nehemia

Nehemia leefde in de 5e eeuw voor Christus als schenker van koning Artaxerxes in Perziƫ. Hij kwam naar Jeruzalem om de muren en de gebouwen van de stad te herbouwen. Toen dat ondanks moeilijkheden en tegenwerking in zeer korte tijd klaar was, ging hij samen met Ezra verder met het geestelijk bouwen van de inwoners. Zo werd het volk weer vernieuw in het verbond met God.

In dit Bijbelboek staan veel principes die je zo kunt toepassen in de gemeente van Jezus Christus. Ook daar zijn we aan het bouwen en gaat dat niet altijd zonder slag of stoot. We willen daarbij samen leren van de lessen uit het boek Nehemia. We nodigen je uit om deze studies te bekijken.

De eerste studie (inleiding en overzicht) komt online op ons YouTube kanaal op dinsdagavond 15 februari (met de link https://www.youtube.com/watch?v=JJEuRpC-ebI), vervolgens elke dinsdagavond een studie over een hoofdstuk uit Nehemia, tot eind mei. Mochten er verschillende vragen komen, dan kan daarna nog een Q&A-studie volgen. Deze studie kun je gratis volgen.

Docent: Ludy Fabriek (Hoofd Onderwijs Bethelgemeente Drachten)