Livestream

Kijk voortaan alle uitzendingen van de Vrije Baptistengemeente Bethel via : www.youtube.com/user/VBGBethel

De Vrije Baptistengemeente Bethel is naast een plaatselijke kerk ook een kerk waar vanuit heel Nederland en ook vanuit vele andere landen naar onze samenkomsten wordt gekeken. Dat gebeurt bijna altijd via Terugkijken, een aparte web-omgeving waar de registraties van onze samenkomsten kunnen worden bekeken.

De ochtenddiensten zijn op deze pagina altijd live te volgen voor langdurige zieken, zendelingen of leden die onze diensten niet kunnen bezoeken.

In onze samenkomsten staat Jezus altijd centraal. In de ochtendsamenkomsten ligt de nadruk op geloofsopbouw, waarbij moderne visuele middelen tijdens de prediking, de multimedia en eigentijdse aanbidding worden ingezet om de boodschap heel dicht bij het dagelijkse leven te brengen. Zodat je wat je hoort in de praktijk kunt brengen. Avonddiensten hebben een andere inhoud en zijn bijzonder laagdrempelig en daardoor geschikt om anderen mee naar toe te nemen: Praise, thema’s, specials, concerten, jongerendiensten etc.

We nodigen je van harte uit om één van onze samenkomsten te bezoeken aan De Bolder 75 in Drachten. Iedere zondagochtend om 09.00 en 11.30 uur en ’s avonds zijn er samenkomsten. Ga naar Agenda voor de laatste informatie.