Introductie-avond

Onderwerp: Uitnodiging voor de introductieavond Gemeentezorg

Lieve broeders en zusters,

In het afgelopen seizoen ben je als nieuwe medewerker begonnen bij de taakgroep gemeentezorg. Van harte welkom, fijn dat je jouw tijd en energie wilt steken in het dienen van mensen.

We nodigen je uit voor de introductiebijeenkomst die we speciaal organiseren voor nieuwe medewerkers. Gemeentezorg is een grote taakgroep met veel teams die elk hun eigen verantwoordelijkheid hebben. Om al die verschillende teams goed te laten samenwerken als één geheel is inzicht, visie en structuur nodig. Daarnaast is het goed om te weten wat we als taakgroep doen, hoe en voor wie.

Op de introductieavond nemen we jullie hier voor de pauze graag in mee en vertellen van onze visie, missie en passie. Na de pauze is er ruimte voor vragen en ontmoeting met de eigen cluster-coördinatoren onder het genot van een hapje en een drankje. We verwachten je op 26 september aanstaande tussen 19:30 – 19:45 uur. De avond vindt plaats in Plexat in het gebouw van de Bethel. We vinden het belangrijk dat je er bij bent, graag ontvangen we dan ook een bericht via de mail gemeentezorg@bethel.nl of je aan deze avond zult deelnemen.

Hieronder vind je het programma van de avond.

Namens het kernteam Gemeentezorg,

Met vriendelijke groet,
Ammy van Eerden
Hoofd gemeentezorg VBG Bethel


Het programma van de introductie-avond op 26 september:

19:45 – Inloop

Koffie en thee

20:00 – Opening

20:10 – Gemeentezorg – Visie en beleid Algemeen (Ammy van Eerden)

Ammy vertelt als hoofd van de taakgroep iets over de visie voor de taakgroep en over het beleid en de beleidsvoornemens voor 2016 t/m 2018

20:40 – Gemeentezorg – Organisatie en processen (Gerard Wassink)

Gerard vertelt hoe de taakgroep georganiseerd is en hoe het proces van zorgverlening is geregeld

20:55 – Pauze

21:05 – Meet & Greet met andere teams & clusters

Nieuwe medewerkers kunnen kennis maken met de clustercoördinatoren en de aanwezige teamleiders van hun eigen en andere werkgebieden

21:50 – Afsluiting