Stichting Present

We dagen de kringen uit om samen minstens een keer per seizoen een praktisch hulpproject naar BUITEN te doen. Samen de handen uit de mouwen steken voor minder bedeelde buitenstaanders! Dit kan bijvoorbeeld via Stichting Present, die heeft daar diverse mogelijkheden voor.

Je kan bijvoorbeeld een woonkamer sauzen voor een alleenstaande moeder, een tuin opknappen voor een eenzame oudere of samen met mensen die een beperking hebben een activiteit te doen.

Doe ook mee met je kring: jullie kiezen zelf de datum (bijv. een kringavond), de type klus en het aantal personen. Stichting Present zoekt er vervolgens een passende hulpvraag bij!

Stichting Present slaat een brug tussen mensen die iets hebben te bieden en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. Stichting PresentAls ‘makelaar in vrijwilligerswerk’ biedt de stichting de mogelijkheid voor groepen vrijwilligers om zich in de eigen woonplaats in te zetten voor mensen die te maken hebben met armoede, een slechte gezondheid of een sociaal isolement. Dat kan al voor 1 dagdeel of ook voor langere tijd.

Meer informatie bij Corrie van Dijk via: corrie@presentsmallingerland.nl of telefonisch: 0512 54 33 54 (di en do).