De Bijbel in Vogelvlucht

In vogelvlucht door het Oude en Nieuwe Testament

Geen idee hoe de historische hoofdlijn van de Bijbel in elkaar zit? Hoe al die boeken, koningen, profeten en volken samenhangen? Dan is een Vogelvlucht seminar helemaal voor u!

Mensen enthousiast maken voor het Woord van God. Dat is het doel is van de In Vogel­vlucht seminars. Kort samengevat: de seminars geven op een speelse en creatieve manier een overzicht van de historische hoofdlijn van het Oude en Nieuwe Testament. U gaat zien hoe de verschillende boeken in de tijd passen en met elkaar samenhangen.

In de zaal wordt een denkbeeldige kaart van Israël uitgelegd waar mensen en stoelen plaatsen, landen en rivieren worden. In het spoor van de aartsvaders en profeten reizen wij door het Oude Testament.

Het Oude Testament in Vogelvlucht is geen cursus, maar een gebeurtenis. De deelne­mers horen niet toe, maar doen mee. In drie avonden vol actie reist u door de geschiedenis en neemt u Bijbelse feiten, plaatsen, namen en personen in u op. Haast spelenderwijs leert u de hoofdlijn en de achtergronden van het Oude Testament kennen … en u ont­houdt ze! Ik ben ervan overtuigd dat In Vogelvlucht u zal aanspreken.

Naast de vrolijke en uitgelaten momenten is er ook plaats voor ernst en diepgang. Het Evangelie wordt indringend uitgelegd. Duidelijk komt naar voren dat God de Bijbel heeft gegeven om daardoor ons leven te veranderen.

En na die eerste drie avonden wilt u beslist verder op net zo’n reis door de wereld van het Nieuwe Testament!

Kosten: € 30.

Docent: Hans Wulffraat (Stichting Impact; CEK “Geloof, hoop en liefde” Zoetermeer)