Zorgboerderij KeuningsHof

De KeuningsHof: dé plek voor natuurlijk wonen, logeren en dagbesteding.

Bent u op zoek naar een fijne plek voor veilig wonen, dagbesteding of logeren dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons team staat graag voor u klaar! U kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken om een kijkje te komen nemen op de boerderij en de mogelijkheden te bespreken.

Een heerlijke uitdagende plek

Wij bieden op een prachtige locatie vanuit de Christelijke grondslag, professionele zorg en begeleiding. De KeuningsHof, omgeven door maisvelden en weilanden, ligt midden in het coulisselandschap van het mooie Westerkwartier in de gemeente Marum. De combinatie van een veehouderij, land en tuinwerkzaamheden, kleinvee, paarden en tal van creatieve, sport- en spelactiviteiten zorgen voor een heerlijke uitdagende plek. Op het terrein van de KeuningsHof bevindt zich ook een eeuwenoude dobbe waar in gevaren en gevist kan worden.

De KeuningsHof, een ideale plek voor jong en oud. Wij zijn er voor mensen met verschillende achtergronden en problematiek, om vanuit een christelijk therapeutische en gestructureerde omgeving, passende zorg en begeleiding te ontvangen. De combinatie van zorg en boerderijleven dragen bij tot een verrijkende levenservaring en ontwikkeling.

Kortom: De KeuningsHof is een prachtige plek om te wonen, leren, werken, logeren en heerlijk te ontspannen en jezelf te ontwikkelen.